تبلیغات
آلزایمر - قارچ خطر بیماری آلزایمر را کاهش می دهد
نویسندگان

قارچ نه تنها طعم خوبی دارد بلکه دارای خواص دارویی مهمی نیز است.

* قارچ سرشار از موادمغذی است و ثابت شده است که خطر بروز بیماری قلبی را کاهش می دهد.

آلزایمر

* در افرادی که قارچ مصرف می کنند، خطر بروز بیماری آلزایمر ۷۰درصد کاهش می یابد.

* قارچ سرشار از فیبرهای غذایی است که در حفظ سلامت قلب نقش مهمی ایفا می کند.

* سیستم ایمنی بدن را تقویت می کند. تأثیر رادیکال های آزاد را که به کبد آسیب می رساند، کنترل می کند.

* مصرف روزانه قارچ خطر سرطان را حداقل ۶۴درصد کاهش می دهد.

منبع


[ شنبه 19 اردیبهشت 1394 ] [ 11:32 ق.ظ ] [ مدیر مجله ]
درباره وبلاگ

سایت های مفید
امار سایت
بازدیدهای امروز : نفر
بازدیدهای دیروز : نفر
كل بازدیدها : نفر
بازدید این ماه : نفر
بازدید ماه قبل : نفر
تعداد نویسندگان : عدد
كل مطالب : عدد
آخرین بروز رسانی :